Kampta Yanınızda Bulunması Gereken Ekipmanlar

24-02-2024 16:21
Kampta Yanınızda Bulunması Gereken Ekipmanlar

Kampta Yanınızda Olması Gereken Ekipmanlar

 

Baştan belirtelim; instagram reels videolarında sık sık görmüş olduğunuz üzere kamp ortamında yemek yapma seviyesinde olan arkadaşların bu içeriğe ihtiyacı yoktur. :) Öncelikle bu yazımız kamp aktivitesiyle yeni tanışan arkadaşlar içindir. Şimdi kısaca ana başlıklarla olmazsa olmaz ekipmanlardan bahsedelim. 

1.Sırt Çantası

 

Kamp yapmaya karar verdiğiniz ilk anda satın almanız gereken şey sırt çantasıdır. Tüm eşyalarınızı taşıyabilecek güçte ve sığdırabileceğiniz boyutta bir çantaya ihtiyacınız vardır. Kamp çantası seçerken daha rahat ve konforlu taşıma için dağcı sırt çanta modellerine bakmanız gerekir. Bu tip çantalar birçok ürünü içine sığdırabileceğiniz genişliktedir ve sırt kısımları desteklidir. Bu alanın Dünya'daki öncülerinden biri olan Deuter marka çantaları web sitemizden inceleyebilirsiniz.

2.Çadır - Mat - Uyku Tulumu

 

Kampa çıkarken mutlaka kaliteli bir çadır seçmeniz gerekmektedir. Çadırınız sizi dış koşullardan koruyan eviniz olacak, bunu unutmayın. Konaklama tercihiniz ve yolculuk şartlarınız dikkate alınarak farklı karavan modelleri seçebilirsiniz. Çadırınızı seçtikten sonra mutlaka uygun kalınlıkta ve uygun izolasyon bilgilerinde uyku tulumu ve mat seçmelisiniz. 

3.Çakı - Bıçak

 

Kamp ortamında birçok nedenden olayı çakı ve bıçağa ihtiyacınız olacak. Hem kendinizi korumak hem de yemeklerinizi hazırlayabilmek için mutlaka bu ürünlere ihtiyacınız var.

4.Çakmak - Kibrit - Ateş Başlatıcı (Magnezyum Çubuğu)

 

Kamp ateşi yakmak için yanında mutlaka çakmak, kibrit ya da ateş başlatıcı gibi ürünler bulundurmalısınız. Bu ürünler kamp ateşi yakmanızı kolaylaştıracak.

5.Çöp Torbası

 

Bugün birçok kişi bu adımı atlıyor. Ancak doğaya zarar vermemek ve arkanızda iz bırakmamak için mutlaka çöp torbası almalısınız. Büzgülü çöp torbaları kamp için idealdir.

6.Termos ve Mutfak Malzemeleri

 

Termos, tabak, bardak, küçük kamp tenceresi gibi ürünleri mutlaka yanınıza alın. Bu ürünler ile çok daha keyifli bir kamp yaşayacaksınız.

7.Yedek Kıyafet ve Ayakkabı

 

Elbette kamp yapmaya giderken çok az malzeme götürmelisiniz. Ancak olası durumlara karşı yanınızda mutlaka yedek kıyafet ve ayakkabı bulundurmalısınız. Mevsime göre mont, yağmurluk, kalın giysileri de yanınızdan eksik etmemekte fayda var.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.